Μεταλλικά Κτίρια - Μεταλλικές Κατασκευές

Εγκαταστάσεις

Εξοπλισμός

Στιγμιότυπα Εργασίας

Προφιλ

Η εταιρία ΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο γενικότερο χώρο των μεταλλικών κατασκευών και μηχανουργικών εργασιών. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας φτάνουν συνολικά τα 13000τμ εκ των οποίων τα 2400τμ αποτελούν στεγασμένο χώρο εργοστασίου και 400τ.μ. χώροι γραφείων. Η μεγάλη έκταση στεγασμένου χώρου επιτρέπει την εκτέλεση των εργασιών μέσα σε αυτόν, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση της ποιότητας των κατασκευών (συγκολλήσεις, βαφές κ.τ.λ) και τις φιλικές προς τους εργαζομένους συνθήκες. Ο στεγασμένος χώρος εργοστασίου εξυπηρετείται με τέσσερις (4) συνολικά γερανογέφυρες 25, 10, 5 και 5 ton αντίστοιχα.

Δείτε Περισσότερα

Υπηρεσιες

Τομείς Εργασιών

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει στρέψει τον κύριο όγκο εργασιών της στον τομέων των χαλύβδινων κτιρίων, τόσο στην μελέτη-σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή, ένα τομέα που στο Ελληνικό χώρο ανθίζει τα τελευταία χρόνια. Τα χαλύβδινα κτίρια αποτελούν τις πλέον αντισεισμικές κατασκευές, όπως έχει αποδειχθεί παγκοσμίως (Η.Π.Α., Ιαπωνία), και για το λόγο αυτό η εταιρία συμβάλει στην προώθηση τέτοιων κατασκευών. Ακολουθώντας τόσο τα Αμερικάνικα όσο και τα Ευρωπαϊκά πρότυπα χαλύβδινων κατασκευών προσφέρονται λύσεις που συνδυάζουν ασφάλεια και αρχιτεκτονική καλαισθησία. Το πολλαπλό αντικείμενο εργασιών της εταιρίας και η συνεχή εξέλιξη (τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε εξοπλισμό), προσδίδει την δυνατότητα παροχής γενικών και ολοκληρωμένων λύσεων σε προβλήματα μηχανικής.Στόχος της εταιρίας είναι η δυνατότητα παροχής λύσεων τόσο σε μελετητικό όσο και κατασκευαστικό επίπεδο με σκοπό την εξασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των κατασκευών σε συνδυασμό με το ελάχιστο δυνατό κόστος

Δείτε Περισσότερα →

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Χρόνια τώρα η λύση για την βιομηχανική στέγαση που έγινε μονόδρομος, είναι η μεταλλική κατασκευή.

Όταν η αρχιτεκτονική έχει απαιτήσεις και το αδύνατο πρέπει να γίνει δυνατό, τότε η μεταλλική κατασκευή είναι αυτή που μπορεί να δώσει την λύση.

Ενισχυσεις Κτιριων

Η χρήση χαλύβδινων στοιχείων για την αντισεισμική θωράκιση υφιστάμενων κατασκευών είναι πλέων από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για την εξασφάλιση της αντοχής αλλά και της διάρκειας στο χρόνο. Λόγω της πολυπλοκότητας των ενισχύσεων, τα χαλύβδινα στοιχεία μας επιτρέπουν να επέμβουμε με το μικρότερο δυνατό όγκο και την μικρότερη δυνατή όχληση.

Τα νέα μας

  • 6η Πανελλήνια Έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2014
  • Δημοσίευση στο περιοδικό MARITECH News
  • Νέα μεταλλική κατασκευή εξοχικής κατοικίας

Δείτε περισσότερα...

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Επικοινωνια

Νάκης Κατασκευαστική ΕΠΕ
Κάμπος Κρανιδίου
Αργολίδα
Τ.Κ. 21300

2754061037

6945231710

info@nakiseng.gr

Εγγραφειτε στο newsletter

Τελευταια Εργα