Architecturally exposed structural steel  

Ημερομηνία: 04/10/2015

Το μεγαλείο της αρχιτεκτονικής αποτυπωμένο στις μεταλλικές κατασκευές που με την μορφή τους, την δύναμη και την δυναμική τους προκαλούν τον κάθε μηχανικό – αρχιτέκτονα να σχεδιάσει ακόμα πιο όμορφες, πολύπλοκες και εντυπωσιακές κατασκευές. Η ΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ διαθέτει τον εξοπλισμό, τους χώρους, την γνώση και την εμπειρία για να γίνουν αυτές οι κατασκευές πραγματικότητα. Δείτε τo Βίντεο  εδώ.

 


   

Ανέγερση νέου κτιρίου Γραφείων  

Ημερομηνία: 01/10/2015

Στην Καλαμάτα η εταιρίας μας ολοκλήρωσε την ανέργερση διώροφου χαλύβδινου κτιρίου με σύμμικτες πλάκες και δοκούς για χρήση γραφείων. Το εν λόγω κτίριο είναι ένα βιοκλιματικό κτίριο όπου θα έχει φυτεμένα δώματα, ο πυρήνας του ανελκυστήρα θα λειτουργεί ως θερμική καμινάδα και άλλα τέτοια στοιχεία που θα συμβάλουν στην εξοικονόμηση της ενέργειας κατά την λειτουργία του. Ο φορέας του θα είναι εμφανής με σκοπό να ανδειχτούν οι συνδέσεις των μελών και αντισεισμικά του στοιχεία.   εδώ.

 

 


 

11η Πανελλήνια Έκθεση ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015

Ημερομηνία: 28/04/2015

Από 6 - 10 Μαϊου η εταιρία μας θα βρίσκεται στην 11η Περιφερειακή έκθεση ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015 στο περίπτερο Νο 69. Σας περιμένουμε να δείτε τα έργα μας, τον εξοπλισμό μας και να ενημερωθείτε για τις δυνατότητές μας στον χώρο μεταλλικών κατασκευών. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 

 

 

 


Ενίσχυση Διώροφου Διατηρητέου στην ΥΔΡΑ

Ημερομηνία: 09/03/2015

Μια πρωτοποριακή μορφή ενίσχυσης έλαβε χώρα στο νησί της Ύδρας. Ο μεταλλικός σκελετός που ανεγέρθη στο εσωτερικό κτιρίου ηλικίας 250 ετών, τοποθετήθηκε για να μεταφέρει τα φορτία της στέγης και του ξύλινου πατώματος με ασφάλεια στο έδαφος. Περισσότερες φωτογραφίες βρείτε εδώ.

 

 

 

 

 


6η Πανελλήνια Έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2014

Ημερομηνία: 30/09/2014

Από 1 - 5 Οκτωβρίου η εταιρία μας θα λάβει μέρος στην 6η Πανελλήνια έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2014 στο περίπτερο Νο 56. Σας περιμένουμε να δείτε έργα μας, τον εξοπλισμό μας και να ενημερωθείτε για τις δυνατότητές μας στον χώρο μεταλλικών κατασκευών. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 

 

 

 


Δημοσίευση στο περιοδικό MARITECH News

Ημερομηνία: 12/11/2011

Ένθετο Μηχανουργεία - Μηχανουργικές εργασίες. Στο τεύχος 15, Οκτώβριος 2011 του περιοδικού γίνεται μια τετρασέλιδη αναφορά για την εταιρία όσον αφορά την επαγγελματική της δραστηριότητα, την ιστορική της εξέλιξη και τους μελλοντικούς της στόχους. Παραθέτονται επίσης φωτογραφίες από έργα και διάφορες κατασκευές.

 

 


Νέα μεταλλική κατασκευή εξοχικής κατοικίας

Ημερομηνία: 02/10/2011

Ο φορέας της κατασκευή έγινε από κοιλοδοκούς

 

 

 

 


Νέο κτίριο γραφείων

Ημερομηνία: 02/08/2011

Κατασκευή νέου κτίριου γραφείων για την εταιρία. Η εταιρία, συνεχίζοντας την εξελικτική της πορεία, κατασκευάζει νέο διώροφο κτίριο γραφείων για τους σκοπούς της σχεδίασης και κατασκευής των μεταλλικών κατασκευών. Προσεχώς νέες φωτογραφίες από την κατασκευή του κτιρίου στην κατηγορία Εγκαταστάσεις.

 

 

 

 

 

 


Σεισμική συμπεριφορά μεταλλικών κατασκευών

Ημερομηνία: 02/05/2011

Δοκιμή πλαισίου έναντι σεισμικής διέγερσης. Στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια-Σαν Ντιέγκο, έγιναν πειράματα για την συμπεριφορά μεταλλικών κατασκευών έναντι ισχυρότατων σεισμικών δράσεων. Οι σεισμικές διεγέρσεις που εφαρμόζονται ξεπερνούν κατά πολύ αυτές του σχεδιασμού και παρ' όλα αυτά η κατασκευή παραμένει στην θέση της χωρίς να φέρει κίνδυνο για την ασφάλεια του ανθρώπου. Δείτε το σχετικό βίντεο πατώντας εδώ.

 

 

 

 


Ο χάλυβας ως "πράσινο" υλικό

Ημερομηνία: 20/02/2011

Εθνική Περιβαλλοντολογική Αναφορά. Δείτε ένα βίντεο αφιερωμένο στην οικολογική πλευρά του χάλυβα και στις δυνατότητές του. Ο χάλυβας, αντίθετα με άλλα υλικά, είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον με ικανότητα ανακύκλωσης ξανά και ξανά, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα ή η μάζα του. Το υλικό αυτό παρέχει υψηλή αντοχή, ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα με αποτέλεσμα να δίνει τρομερές δυνατότητες στην κατασκευή αφήνοντας πίσω όλους τους περιορισμούς.
Στην κατασκευή μπορεί να είναι εντελώς διακριτικό ή έντονο δίνοντας έτσι πολλές εναλλακτικές λύσεις στον σχεδιασμό. Αποτελεί ένα σημαντικό υλικό για την αρχιτεκτονική προσδίδοντας ομορφιά, τέχνη και λειτουργικότητα στην κατασκευή. Δείτε περισσότερα εδώ.

Επικοινωνια

Νάκης Κατασκευαστική ΕΠΕ
Κάμπος Κρανιδίου
Αργολίδα
Τ.Κ. 21300

2754061037

6945231710

info@nakiseng.gr

Εγγραφειτε στο newsletter

Τελευταια Εργα