Μεταλλικά Κτίρια

Οι μεταλλικές κτιριακές κατασκευές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των επαγγελματικών χώρων αλλά και των κατοικιών, τόσο σε νέα όσο και σε υφιστάμενα κτίρια. Παρέχουν πληθώρα λύσεων, αισθητικό αποτέλεσμα και ευέλικτους χώρους.

Βιομηχανικά Κτίρια

 

 

Χρόνια τώρα η λύση για την βιομηχανική στέγαση που έγινε μονόδρομος, είναι η μεταλλική κατασκευή. Μας δίνεται η δυνατότητα σχεδιασμού και κατασκευής κτιρίων ακριβώς πάνω στις ανάγκες της βιομηχανίας. Συνάμα εξασφαλίζεται αδιαπραγμάτευτα η ποιότητα, ο χρόνος και η οικονομία των κατασκευών.

0 Item
View Items

Κατοικίες - Γραφεία

 

Όταν η αρχιτεκτονική έχει απαιτήσεις και το αδύνατο πρέπει να γίνει δυνατό, τότε η μεταλλική κατασκευή είναι αυτή που μπορεί να δώσει την λύση. Οι κατασκευές κτιρίων και κατοικιών είναι οι πλέων απαιτητικές αρχιτεκτονικά, επομένως η μεταλλική κατασκευή μπορεί να δώσει χώρους με μεγάλα ανοίγματα, χωρίς περιορισμούς, να κρυφτεί ή να αναδειχθεί και να στηρίξει τις πιο πολύπλοκες κατασκευές. Απεριόριστη διάρκεια στο χρόνο και ισχυρή αντισεισμική συμπεριφορά.

0 Item
View Items

Ενισχύσεις Κτιρίων

Η χρήση χαλύβδινων στοιχείων για την αντισεισμική θωράκιση υφιστάμενων κατασκευών είναι πλέων από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για την εξασφάλιση της αντοχής αλλά και της διάρκειας στο χρόνο. Λόγω της πολυπλοκότητας των ενισχύσεων, τα χαλύβδινα στοιχεία μας επιτρέπουν να επέμβουμε με το μικρότερο δυνατό όγκο και την μικρότερη δυνατή όχληση.

5 Items
View Items

Επικοινωνια

Νάκης Κατασκευαστική ΕΠΕ
Κάμπος Κρανιδίου
Αργολίδα
Τ.Κ. 21300

2754061037

6945231710

info@nakiseng.gr

Εγγραφειτε στο newsletter

Τελευταια Εργα